23 april 2024

Zwembad laten plaatsen in de tuin

Als je elke dag van de week gaat werken, is er niet meer veel tijd over om naar de sportschool of welness te gaan. Vandaar dat we ervoor gekozen hebben een zwembad in onze eigen tuin te plaatsen. Zo hoeven we echt niet ver te gaan voor een beetje beweging en ontspanning. We trekken onze bikini aan, doen onze schuifdeuren helemaal open en doen alsof we in privé wellness zijn.
Een zwembad in je eigen tuin is helemaal top. We zijn echt gelukkiger geworden, we kunnen de stress volledig loslaten en nadien voelen we ons alsof we al onze zorgen weer aan kunnen.

Onze partner voor het plaatsen van ons zwembad
Voor het plaatsen van het zwembad zijn we in zee gegaan met Bodyfit, ze zijn gespecialiseerd in het plaatsen van zwembaden, stoombaden, sauna’s, infrarood cabines enzovoort. Ze bieden aldus een totaalpakket om thuis jouw eigen welness te creëren.

We hebben gekozen voor een modern zwembad dat erg gemakkelijk is in onderhoud. Aangezien we niet veel zin hebben om na onze werkuren ook nog eens heel wat werk te steken in het onderhoud van het zwembad, hebben we gekozen voor een zwembad dat eenvoudig te onderhouden is, dat het dus zeer gemakkelijk schoon te schouwen valt.

We zijn eraan aan het denken om in de toekomst ook nog een infrarood cabine te plaatsen. Hiervoor zullen we ons tuinhuis wat omvormen, zo kunnen we onze tuin volledig associëren met ontspanning en ontstressen. Daarvoor zullen we uiteraard ook gebruik maken van de diensten van Bodyfit. We zijn zeer tevreden van het werk dat ze geleverd hebben en de goede zorg. We konden onze geen betere partij voorstellen voor de plaatsing van ons zwembad. Vandaar dat we hen met plezier terug zullen contacteren voor de plaatsing van onze infrarood cabine.